Servicevoorwaarden

Inleiding

Welkom bij Kaba Cleaning Services. Deze servicevoorwaarden zijn bedoeld om de regels en richtlijnen te beschrijven die van toepassing zijn op het gebruik van onze website en diensten. Door onze website en diensten te gebruiken, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Diensten

Kaba Cleaning Services biedt een breed scala aan buitenreinigingsdiensten, waaronder maar niet beperkt tot opritreiniging, terrasreiniging, gevelreiniging en tuinbeeldenreiniging.

Prijzen en Betaling

De prijzen voor onze diensten worden op maat gemaakt op basis van de specifieke behoeften van de klant. Betalingen dienen te worden voldaan volgens de voorwaarden die in de individuele contracten zijn vastgelegd.

Aansprakelijkheid

Kaba Cleaning Services is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van onze diensten, tenzij deze schade het directe gevolg is van onze nalatigheid.

Privacybeleid

Uw privacy is belangrijk voor ons. Raadpleeg ons Privacybeleid voor meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

Wijzigingen in de Voorwaarden

We behouden ons het recht voor om deze servicevoorwaarden op elk moment te wijzigen. De meest actuele versie van deze voorwaarden is altijd beschikbaar op onze website.

Contact

Als u vragen heeft over deze servicevoorwaarden, neem dan contact met ons op via: email 

Stel uw vraag

Heeft uw dak een professionele reiniging nodig? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Dakreiniging

Vul het formulier in en onze teamgenoten nemen contact met je op.

    Chat openen
    1
    Scan de code
    Hallo 👋
    Kunnen we je helpen?