Contact

Met een team van ervaren professionals staan wij paraat om u te ondersteunen bij diverse reinigingsdiensten, zoals Dakreiniging, Gevelreiniging, Oprit Reinigen, Terrasreiniging, Dakgootreiniging en nog veel meer. Ons doel is om u de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening te bieden. Om u van dienst te kunnen zijn, vragen wij u vriendelijk om het onderstaande formulier in te vullen of contact met ons op te nemen via de verstrekte contactgegevens. We verzekeren u dat we ons uiterste best zullen doen om zo snel mogelijk contact met u op te nemen en uw behoeften te vervullen.

Onze Vestigingen

Bergbeemdenstraat 40
3530 Houthalen-Helchteren

Mail ons

Info@kaba-services.be

Maak contact

Maandag tot Vrijdag - 8 u tot 20 u
Zaterdag van 8 u tot 12 u

Bel ons

+32 488 88 92 98

  Dank voor uw Keuze

  Dank u hartelijk voor uw keuze voor Kaba Cleaning Services. Als aanbieder van professionele schoonmaakdiensten bieden wij u de gelegenheid om uw leefruimtes op een schone, gezonde en prachtige manier te behouden. Ons toegewijde team staat paraat om volledig aan uw behoeften te voldoen, waarbij wij streven naar uw tevredenheid en comfort

  Ontmossing reiniging en impregneren van daken in Limburg

  Klanttevredenheid en Contactinformatie

  Ons streven is niet alleen om uw ruimtes te reinigen, maar ook om een gezondere omgeving te creëren waarin u, uw familie en uw gasten kunnen genieten van een schone en stralende leefomgeving. Uw tevredenheid staat bij ons centraal. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw schoonmaakbehoeften via de verstrekte contactgegevens.

  Dakreiniging

  Vul het formulier in en onze teamgenoten nemen contact met je op.

   Chat openen
   1
   Scan de code
   Hallo 👋
   Kunnen we je helpen?